Uitdeuken zonder spuiten

Makkelijker, goedkoper en sneller

Deuken in de carrosserie gaat heel makkelijk. U wilt achteruit rijden en raakt net dat ene paaltje. Het hoeft niet eens uw eigen schuld zijn, een andere auto kan te dicht langs uw auto rijden of die ene fietser dacht makkelijk langs uw auto te kunnen fietsen. Maar denkt u bijvoorbeeld ook aan hagelschade, een kastanje, eikel of tak die op uw auto valt of een deur die tegen uw voertuig aankomt. Voor grote deuken zonder lakschade kunt u ook bij ons terecht.


Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Car & Motor Cleaning werkt met de techniek uitdeuken zonder spuiten. Dit houdt in dat wij uw voertuig uitdeuken zonder lakschade, om zo uw voertuig deukvrij te krijgen. Wij masseren als het ware de deuk op zijn plek met speciaal gereedschap, ook wel restylingtools genoemd. Deze deuken kunnen zich ook op verschillende plaatsen op uw voertuig bevinden en hoeven niet per definitie op een vlak deel te zitten.


De voordelen

Het voertuig hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De techniek uitduiken zonder spuiten duurt niet lang en daardoor kunt u uw voertuig snel weer terug krijgen. Door middel van deze techniek bespaart u geld op de arbeidskosten.

Heeft u deuken in uw voertuig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Sinds 1999